TORQUE:S ERBJUDANDE TILL SAMARBETSPARNERS

Torque erbjuder konsulttjänster och lösningar som hjälper våra kunder att utveckla och sälja sina produkter. Vi anser att det är av yttersta vikt att varje kund upplever Torque som en av de bästa samarbetspartners som finns bland konsulterbolagen.

På Torque tror vi på goda relationer till de som vi gör affärer med. Att bygga långsiktiga affärsrelationer kräver en öppen, professionell och ödmjuk inställning. Detta kan bara uppnås när man har ett genuint intresse av människor.

Torque har mångårig och bred erfarenhet av fordonssektorn, med uppdrag hos bland annat Volvo Cars, Volvo Trucks, GM, SAAB samt CEVT. Uppdragen innefattar även ingående samarbeten med en rad nationella och internationella underleverantörer.

Vi har framförallt erfarenhet av produktutveckling/R&D inom Mjukvara, Hårdvara, Mekanik samt Provning. Samtliga av våra åtaganden kännetecknas av hög professionalism, engagemang och transparens. Vår vision är att bli en förebild för våra kollegor och kunder inom branschen.

Genom att anlita Torque kommer ni att få tillgång till engagerade, professionella och duktiga medarbetare som har en genuin inställning till att hjälpa er. Vi tror detta är en viktig del i ett långsiktigt och framgångsrikt samarbete med våra kunder.

 

HAR DU FRÅGOR?
KONTAKTA OSS

Telefon:  0760-482622

BESÖKSADRESS/POSTADRESS
Torque Engineering AB
Fabriksgatan 7
41250 Göteborg
MAIL
info@torqueengineering.se